was successfully added to your cart.

Podcast med Jacob Panum

By | Damedoublen | No Comments

Endnu en mulighed for at lære os bedre at kende. Vi har medvirket i podcasten – ‘illustreret sport’. Her snakker vi med journalist Jacob Panum om alt lige fra at samle Ikea-skabe til spillet på banen. Følg linket nedenfor:
https://www.dr.dk/radio/special-radio/illustreret-sport/illustreret-sport-rytter-juhl-og-pedersen-vi-har-bestaet-ikea-testen

Du kan også downloade podcasten via iTunes – søg på “illustreret sport”

 

 

Bogreception Stidsholt

By | Samarbejdspartnere | No Comments

Onsdag d. 8 november kommer vi til Stidsholt Idrætsefterskole.

Vi starter med at lave træning fra 16.30-18.30. Derefter invitere vi alle interesserede til at komme og høre os fortælle om processen og tankerne bag bogen.

Vi har naturligvis en ordentlig stak bøger med, som du kan købe på dagen. Betaling kan ske via Mobilepay eller kontant.
Se mere her og husk at tilmeld dig:
Bogdag

(Bogreceptionen er gratis, du skal bare tilmelde dig. Træningen koster 50kr.)
Tilmeld dig her: https://stidsholtif.nemtilmeld.dk

Vi ses på Stidsholt 🙂
Christinna og Kamilla

 

Så er bogen landet….

By | Social Media | No Comments

Så er bogen så småt landet i butikkerne, og derfor vil vi gerne give jer et overblik over hvornår det er muligt at møde os rundt omkring i landet.

Vi kommer til følgende butikker og signerer bøger:

17. oktober Arnold Busck Odense, Vestergade
11.00 – 12.00

1. november Arnold Busck Valby, Spinderiet
16.00 – 17.00

2. november Arnold Busck Roskilde, Ro’s Torv
14.00 – 15.00

2. november Arnold Busck Lyngby Storcenter
16.00 – 17.00

3. november Bog & Ide Aalborg, Nytorv
15.30 – 16.30

3. november Arnold Busck Aalborg Storcenter
17.30 – 18.30

4. november Skagen Boghandel, Sct. Laurentivej 76
11.00 – 12.00

5. november Arnold Busck Kolding Storcenter
11.00 – 12.00

8. november Stidsholt Idrætsefterskole.
EKSTRAORDINÆR bog-signering med kombineret foredrag
Start kl. 19.00

Kom og hør om vores tanker bag bogens tilblivelse. Mere information følger

10. november Bogforum

29. november Arnold Busck Randers
15.00-16.00

29. november Arnold Busck Aarhus, Salling

17.00-18.15

2. december Arnold Busck København, Købmagergade
14.00-15.00


Køb bogen online her på hjemmesiden – klik oppe i menuen “KØB BOG”
– Vi sender bøgerne ud så snart vi har dem i hænderne.

Ha en skøn dag

Kamilla og Christinna

Målsætning for VM

By | Damedoublen, Uncategorized @da | No Comments

“Så er det nu. Nu skal I have guldet med hjem”
“Tredje gang lykkens gang”
“Damedoublen kan være de første i deres kategori til at vinde guld til danmark”

Det er sætninger vi har hørt og læst flere gange de sidste uger op til dette VM. I interviews er vi blevet spurgt om vores målsætning, og når vi har svaret “vi har ikke nogen” ser journalisten altid lidt underligt på os. Men det er det ærlig svar. Når vi tager afsted til turneringer og mesterskaber, gør vi altid vores absolut bedste for at præstere så godt som muligt, og så må vi se om vores modstandere har mere i tanken end os. Vi ved vi kan vinde over alle par, men der er også mange vi kan tabe til.

Forventninger fra omverdenen tager vi med et smil. Forventninger kommer jo fordi vi har gjort det godt over længere tid, så faktisk tager vi dem som er skulderklap.

Hvis vi skulle sætte nogle mål for turneringen, så er det at vi skal spille med hjertet og vi skal spille sammen. Når vi gør det bliver det ofte en god oplevelse at være på banen, og det er det vi søger.

Et andet mål er at være seje i modgang og ikke på noget tidspunkt få ondt af os selv. Vi har i mange kampe været bagud og været på vej ud af turneringer, men når vi er opmærksom på modgangen er vi som to soldater som bare ikke giver op.

Vi har de sidste 2 dage fulgt med i serien “frømandskorpset” på DR. Når man ser de gutter blive tæsket igennem, så er lidt modgang på en badmintonbane altså ingenting 🙂

Nu kan VM bare komme an!

Lidt af hvert…

By | Damedoublen | No Comments

Der er stor forskel på de turneringer vi rejser rundt til i løbet af et år. Størstedelen er Super Series turneringer, men der er også forskellige Mesterskaber som fylder i vores kalender.

EM afholdes nu hvert år hvor det tidligere var hvert andet år. I år var det Kolding som skulle være vært og igen i år så vi det som en spændende udfordring for os. Det kan være du tænker at det er en nem opgave “bare” at vinde EM for os, men sådan ser vi det absolut ikke. På trods af stort pres klarede vi den igen og vi har nu vundet 4 gange i træk hvilket vi naturligvis er rigtig glade og stolte over. Næste år er vi igen blevet et år ældre, og jeg synes de unge bulgarer begynder at vise tænder – også på internationalt plan, så vi må se om vi kan holde dem bag os endnu engang.

VM spiller vi også hvert år, lige med undtagelse af de år hvor der er OL. Det betyder at vi hver sommer forsøger at lave en formtop op mod det store Mesterskab som afholdes i august. Det er altid en hård omgang træning vi skal igennem for at holde os på toppen. Heldigvis er vi stædige. Vi er super glade for at have Kenneth Jonassen og vores fysiske træner Mads Brink til at motivere os – på den måde går det noget lettere og de får sammen i rigtig god form.

Inden den hårde træning mod VM går løs, skal vi ud og spille to turneringer. Først en Premier Super Serie i Indonesien og derefter en Super Serie i Australien. Specielt Indonesien er et fantastisk land at spille badminton i. De elsker sporten og lever sig ind i alle kampe. Faktisk er størstedelen af vores fans på Instagram fra Indonesien – helt præcist 41%.

Australien glæder vi os også til at komme tilbage til. Vi har revanche til gode fra Sudirman Cup for nogle uger siden. Vi havde svært ved at finde vores bedste niveau da vi var mest presset mod Thailand. Det var naturligvis møg irriterende da vi stod inde på banen, men vi gjorde som altid vores bedste. Optakten for os havde ikke været god nok og thaierne spillede rigtig godt. Vi håber i stedet at vi får mulighed for at gøre det godt igen til næste holdmesterskab!

Når Super Serie turneringen i Australien er færdigspillet står den på en uges ferie. Det ser vi begge meget frem til. Vi har brug for at få koblet 100% af inden den hårde sommertræning starter. Når ferieugen er ovre starter vi op med 10 dages ekstrem hård fysik træning i styrkelokalet, hvorefter vi begynder den hårde træning i hallen. Vi er klar på at arbejde stenhårdt endnu en sommer.

Og så kan jeg da også lige fortælle, at det går super godt med vores kommende bog. Rasmus som er journalist og tovholder på bogen er kommet rigtig langt og Christinna og jeg har også fået skrevet en hel del.
Vi glæder os helt vildt til den er færdig og håber I kan lide den.

/Kamilla

Bog på vej…

By | Social Media | No Comments

Det har længe været under opsejling og nu kan vi endelig afsløre, at vi udkommer med en bog til oktober 2017.

Det er et total spændende projekt, som vi sammen med journalist Rasmus Bech har kastet os ud i.

Det er Rasmus som skriver bogen med stor sparring fra os. Bogen kommer til at være en blanding af observationer og research fra Rasmus, interviews med os samt tekster skrevet direkte fra vores hoveder og hjerter.

Hvad bogen præcist kommer til at handle om vil vi gerne gemme lidt endnu, men en lille teeaser skal I have….
Vi kommer bl.a. ind rejsen før, under og efter OL. Derudover fortæller vi om livet som badmintonspiller på godt og ondt.

Mere vil vi ikke fortælle jer nu – Men glæd jer. Det gør vi 🙂

 

Hold EM – Vinder

By | Damedoublen | No Comments
Hold EM for blandede hold skulle i år afholdes i Lubin i Polen.
Tirsdag morgen mødtes vi med resten af holdet i Kastrup lufthavn og var klar til afgang. Kamilla og jeg snuppede en kaffe med om bord og så var vi ellers klar til en uge i landsholdtøjet.
Vi tog afsted som store favoritter til at genvinde titlen, men vi var samtidig meget bevidste om, at der var en del kampe som skulle vindes før vi kunne stå øverst på skamlen.
Onsdag og torsdag gik med de indledende kampe mod hhv. Bulgarien og Frankrig. Vi havde forventet en god og jævnbyrdig kamp mod Bulgariens bedste damedouble, som i øjeblikket ligger nr. 12 på verdensranglisten, men Bulgarien valgte at stille anderledes op og derfor blev vores kamp markant lettere. Vi vandt 4-1 over Bulgarien og 5-0 over Frankrig.
I kvartfinalen skulle vi møde vores svenske naboer. De blev slået 3-0 uden den helt store spænding. Tyskland ventede i semifinalen, og som altid leverer gode holdkampe, men denne gang var det ikke nok – vi vandt 3-1 og var dermed klar til finalen.
Her ventede Rusland som havde slået England i deres semifinale. Igen udeblev spændingen og vi kunne sikkert hive guldet med hjem til Danmark – hvor det hører hjemme 🙂
Vi synes altid det er specielt at stå på podiet og høre den danske national melodi, og denne gang var ingen undtagelse.
Efter kampen tog halvdelen af holdet chancen og kørte i lufthavnen for at nå det sidst fly mod Danmark, mens vi andre blev i Lubin og fejrede guldet.
I badminton kan det nogen gange være en selvfølge at vi “bare vinder” EM og derfor kan vi selv være dårlige til at fejre det. Det syntes vi egentlig er lidt ærgerligt så derfor var det ekstra hyggeligt at vi blev i Lubin hvor vi fik noget god mad at slutte dagen og ugen af på sammen med de resterende holdkammerater.
/Christinna

Vinder af Syed Modi International Championship

By | Damedoublen | No Comments

Christinna og jeg tilmeldte os turneringen i Lucknow i Indien fordi vi synes perioden fra Super Serie finalerne i Dubai i december og frem til All England i Marts, ville blive for lang en periode uden individuelle turneringer.

Da lodtrækningen for turneringen blev offentliggjort var det med en top-seedning, og en turnering uden andre par i top 20 på verdensranglisten. Der var to Malaysiske par og derudover en masse par fra Indien, hvoraf et at de Indiske par var to spillere som vi kender fra super serie turneringerne.

Mandagens træning i Lucknow blev ikke helt som jeg havde håbet på. I ugen op til turneringen havde jeg døjet med mit venstre knæ, men jeg havde trænet ganske udemærket hjemme i Brøndby og haft rimelig god fart i benene trods en mindre hævelse i mit venstre knæ.

Flyveturen til Lucknow havde ikke gjort noget godt for mit knæ og jeg havde store smerter, hvilket gjorde at jeg kun brugte 20 min på banen mandag så jeg lige fik rørt bolden.

Jeg vidste at vi var oversidder i første runde (onsdag), så jeg havde ikke travlt med at blive klar, og da vi så ovenikøbet også fik en walkover i 2. runde (torsdag) fik jeg ekstra god tid og dermed ro til mit knæ, som nu først skulle i kamp om fredagen. Timingen i min situation kunne ikke have været bedre.

Torsdag tog jeg i hallen for at træne og teste mit knæ. Jeg var hele tiden i dialog med Christinna omkring hvordan jeg havde det, og torsdag havde jeg heldigvis en god træning.

Fredag = kvartfinaledag. Christinna og jeg skulle møde et indisk par. Et par vi i 2015 slog i 1. runde af India Open Super serie. Vi forberedte os som vi plejer med videoanalyse – vi tog på ingen måde let på opgaven.

Da vi var godt i gang med opvarmingen kom referee over til os og sagde, at vi havde vundet uden kamp, da én af spillerne var blevet skadet tidligere på dagen. Det var rigtig irriterende at vi ikke kom ind på banen, for jeg ville gerne teste knæet inden vi i semifinalen skulle møde de to malayer, som vi vidste ville være vores sværeste modstandere i turneringen.

Inden semifinalen mod Malaysia så vi video af dem fra tidligere turneringer, så vi var så forberedte som muligt. Jeg var mest nervøs for hvordan mit spilleniveau var, da jeg ikke havde trænet optimalt over flere dage. VI kom godt fra start i kampen, men så kom Malayerne op og 1. sæt blev tæt. Jeg følte mig tung og ikke godt spillende, så det var dejligt da vi fik vundet første sæt. Andet sæt gik noget bedre hvor vi specielt efter pausen bare kørte derudaf. Christinna styrede forbanen og jeg havde igen god bevægelse og kraft fra bagbanen.

I finalen stod de to indere som vi på forhånd også havde regnede med ville spille sig i finalen, Ashwini Ponnappa og Reddy N. Sikki. Vi har tidligere mødt Ashvini og ved at hun kan spille rigtig godt.

Jeg startede kampen lidt skidt – jeg havde lidt finale-nerver i benene. Lige inden kampen startede sagde jeg ud til Thomas, vores træner, at han lige skulle være efter mig hvis jeg stod for stille. Heldigvis lagde Christinna rigtig godt ud og vi holdt os godt inde i kampen selvom vi ikke havde flow. Vi vandt første sæt 21-16. I andet sæt kom vi bagud 11-16, hvorefter vi kom tilbage og vandt 21-18. Hvordan vi gjorde det er svært at sige, men en blanding af rutine og nervøsitet fra deres side vendte kampen til vores fordel.

Det er dejligt at vinde en turnering og stå øverst. Det er ikke noget man bare lige gør, og undervejs havde vi også udfordinger.

At stille op som store favoritter og så faktisk gå hele vejen er fedt. 🙂

/Kamilla

Følg med i vores “Instagram Story”

By | Social Media | No Comments

Find os på Instagram og følg med i vores hverdag!

Søg efter profilen rytterjuhlpedersen hvor vi jævnligt ligger billeder og film op fra vores liv som badmintonspillere.

Som noget nyt laver vi også “Instagram Story”, som viser et billede eller en film i 24 timer, hvorefter den forsvinder igen. – Klik på vores profilbillede på Instagram og vores “Story” kommer frem.

God fornøjelseinsta-story billede