was successfully added to your cart.

Damedoublen

Et spændende år venter

Der står nu 4. januar 2017 i kalenderen og mange nye udfordinger venter forude.

Efter Super Serie Finalerne i Dubai havde vi mulighed for at holde 5-6 dage helt fri, hvor vi ikke tænkte på badminton eller andre former for træning.
Derefter begyndte vi at bygge vores fysiske form op igen med hård styrketræning hver dag. Vi har i samarbejde med vores fysiske træner fundet en god model til hvordan vi skal bygge vores form op, og derfor stod den på tung træning i styrkelokalet og ikke så meget badminton.
Efter nytåret og mange dages hård træning begyndte vi d. 2 januar at træne i hallen igen på fuld tryk. Det er vigtigt at finde en godt mellemvej mellem at give den fuld skrue og til at være opmærksom på kroppen så vi undgår skader i opstartsperioden efter ferien.
Vi har tunge ben i hallen og det er svært at nå drengenes holdte drop når vi kører defensiv, men vi ved at en stor del af skylden er den hårde styrketræning 🙂

Vores næste turneringer er Indien Grand Prix Gold som spilles fra d. 25-29 januar. Vi er topseedet og favoritter til at vinde.
Det er sjældent at vi går ind til en turnering med så stor favoritværdighed, men det er også sundt at gøre en gang imellem.

Nu er vores fokus at få fart i benene igen så vi kan være klar i Indien

/Christinna