was successfully added to your cart.

Damedoublen

Hold EM – Vinder

By 28. februar 2017 No Comments
Hold EM for blandede hold skulle i år afholdes i Lubin i Polen.
Tirsdag morgen mødtes vi med resten af holdet i Kastrup lufthavn og var klar til afgang. Kamilla og jeg snuppede en kaffe med om bord og så var vi ellers klar til en uge i landsholdtøjet.
Vi tog afsted som store favoritter til at genvinde titlen, men vi var samtidig meget bevidste om, at der var en del kampe som skulle vindes før vi kunne stå øverst på skamlen.
Onsdag og torsdag gik med de indledende kampe mod hhv. Bulgarien og Frankrig. Vi havde forventet en god og jævnbyrdig kamp mod Bulgariens bedste damedouble, som i øjeblikket ligger nr. 12 på verdensranglisten, men Bulgarien valgte at stille anderledes op og derfor blev vores kamp markant lettere. Vi vandt 4-1 over Bulgarien og 5-0 over Frankrig.
I kvartfinalen skulle vi møde vores svenske naboer. De blev slået 3-0 uden den helt store spænding. Tyskland ventede i semifinalen, og som altid leverer gode holdkampe, men denne gang var det ikke nok – vi vandt 3-1 og var dermed klar til finalen.
Her ventede Rusland som havde slået England i deres semifinale. Igen udeblev spændingen og vi kunne sikkert hive guldet med hjem til Danmark – hvor det hører hjemme 🙂
Vi synes altid det er specielt at stå på podiet og høre den danske national melodi, og denne gang var ingen undtagelse.
Efter kampen tog halvdelen af holdet chancen og kørte i lufthavnen for at nå det sidst fly mod Danmark, mens vi andre blev i Lubin og fejrede guldet.
I badminton kan det nogen gange være en selvfølge at vi “bare vinder” EM og derfor kan vi selv være dårlige til at fejre det. Det syntes vi egentlig er lidt ærgerligt så derfor var det ekstra hyggeligt at vi blev i Lubin hvor vi fik noget god mad at slutte dagen og ugen af på sammen med de resterende holdkammerater.
/Christinna