was successfully added to your cart.

Damedoublen

Lidt af hvert…

Der er stor forskel på de turneringer vi rejser rundt til i løbet af et år. Størstedelen er Super Series turneringer, men der er også forskellige Mesterskaber som fylder i vores kalender.

EM afholdes nu hvert år hvor det tidligere var hvert andet år. I år var det Kolding som skulle være vært og igen i år så vi det som en spændende udfordring for os. Det kan være du tænker at det er en nem opgave “bare” at vinde EM for os, men sådan ser vi det absolut ikke. På trods af stort pres klarede vi den igen og vi har nu vundet 4 gange i træk hvilket vi naturligvis er rigtig glade og stolte over. Næste år er vi igen blevet et år ældre, og jeg synes de unge bulgarer begynder at vise tænder – også på internationalt plan, så vi må se om vi kan holde dem bag os endnu engang.

VM spiller vi også hvert år, lige med undtagelse af de år hvor der er OL. Det betyder at vi hver sommer forsøger at lave en formtop op mod det store Mesterskab som afholdes i august. Det er altid en hård omgang træning vi skal igennem for at holde os på toppen. Heldigvis er vi stædige. Vi er super glade for at have Kenneth Jonassen og vores fysiske træner Mads Brink til at motivere os – på den måde går det noget lettere og de får sammen i rigtig god form.

Inden den hårde træning mod VM går løs, skal vi ud og spille to turneringer. Først en Premier Super Serie i Indonesien og derefter en Super Serie i Australien. Specielt Indonesien er et fantastisk land at spille badminton i. De elsker sporten og lever sig ind i alle kampe. Faktisk er størstedelen af vores fans på Instagram fra Indonesien – helt præcist 41%.

Australien glæder vi os også til at komme tilbage til. Vi har revanche til gode fra Sudirman Cup for nogle uger siden. Vi havde svært ved at finde vores bedste niveau da vi var mest presset mod Thailand. Det var naturligvis møg irriterende da vi stod inde på banen, men vi gjorde som altid vores bedste. Optakten for os havde ikke været god nok og thaierne spillede rigtig godt. Vi håber i stedet at vi får mulighed for at gøre det godt igen til næste holdmesterskab!

Når Super Serie turneringen i Australien er færdigspillet står den på en uges ferie. Det ser vi begge meget frem til. Vi har brug for at få koblet 100% af inden den hårde sommertræning starter. Når ferieugen er ovre starter vi op med 10 dages ekstrem hård fysik træning i styrkelokalet, hvorefter vi begynder den hårde træning i hallen. Vi er klar på at arbejde stenhårdt endnu en sommer.

Og så kan jeg da også lige fortælle, at det går super godt med vores kommende bog. Rasmus som er journalist og tovholder på bogen er kommet rigtig langt og Christinna og jeg har også fået skrevet en hel del.
Vi glæder os helt vildt til den er færdig og håber I kan lide den.

/Kamilla