was successfully added to your cart.

DamedoublenUncategorized @da

Målsætning for VM

By 19. august 2017 No Comments

“Så er det nu. Nu skal I have guldet med hjem”
“Tredje gang lykkens gang”
“Damedoublen kan være de første i deres kategori til at vinde guld til danmark”

Det er sætninger vi har hørt og læst flere gange de sidste uger op til dette VM. I interviews er vi blevet spurgt om vores målsætning, og når vi har svaret “vi har ikke nogen” ser journalisten altid lidt underligt på os. Men det er det ærlig svar. Når vi tager afsted til turneringer og mesterskaber, gør vi altid vores absolut bedste for at præstere så godt som muligt, og så må vi se om vores modstandere har mere i tanken end os. Vi ved vi kan vinde over alle par, men der er også mange vi kan tabe til.

Forventninger fra omverdenen tager vi med et smil. Forventninger kommer jo fordi vi har gjort det godt over længere tid, så faktisk tager vi dem som er skulderklap.

Hvis vi skulle sætte nogle mål for turneringen, så er det at vi skal spille med hjertet og vi skal spille sammen. Når vi gør det bliver det ofte en god oplevelse at være på banen, og det er det vi søger.

Et andet mål er at være seje i modgang og ikke på noget tidspunkt få ondt af os selv. Vi har i mange kampe været bagud og været på vej ud af turneringer, men når vi er opmærksom på modgangen er vi som to soldater som bare ikke giver op.

Vi har de sidste 2 dage fulgt med i serien “frømandskorpset” på DR. Når man ser de gutter blive tæsket igennem, så er lidt modgang på en badmintonbane altså ingenting 🙂

Nu kan VM bare komme an!