was successfully added to your cart.

DamedoublenUncategorized @da

Jul og Nytår i Indien

By 29. december 2017 No Comments

Efter en god tur til Super Serie Finalerne i Dubai i midten af december, hvor vi fik kæmpe os til en semifinale, tog vi tilbage til Danmark. Der var under én uge til jul da vi landede i Kastrup, men vi var ikke hjemme i Danmark for at gøre klar til julehyggen med vores familier. I stedet vaskede vi tøj og pakkede vores tasker på ny, for efter kun 2 dage hjemme i Valby stod vi igen i lufthavnen. Den Indiske badmintonliga PBL ventede lige rundt om hjørnet.

Nu sidder vi så ude i Indien mens vi skriver dette indlæg. Den indiske liga startede i byen Guwahati, hvor vi begge spillede én holdkamp for hver vores hold. Udover de to holdkampe, fejrede vi også juleaften i den by. Det blev fejret med asiatisk mad og julehygge på hotellet som var pyntet op med juletræ og pandekagehus i lobbyen. Selvom julestemningen ikke helt nåede op på højde med vores danske traditioner så havde hotellet gjort et rigtig godt forsøg. Der gik en julemand rundt og spredte god stemning og tjenerne i restauranten havde nissehuer på.
Normalt når vi er på farten er det ikke altid vi når at savne vores familier så meget, for om vi sidder i Valby eller på den anden side af jorden og de er i Nordjylland gør for os ikke den helt store forskel. MEN lige netop d. 24 december var noget speciel. Heldigvis var de søde til at sende billeder og videoer af deres juleaften. På den måde fik vi lov at være lidt med på sidelinjen. Det var vildt hyggeligt.

Nu er vi rejst videre til Delhi og her skal vi begge i kamp igen.
Christinna spiller for Awadhe Warriors og Kamilla for Ahmedabad Smash Masters.
Der er 8 hold i ligaen, og hver hold skal spille 5 kampe i grundspillet. Det er altså ikke alle hold som kommer til at møde hinanden.
Vores to hold skal spille mod hinanden d. 2 januar.
Efter grundspiller går 4 hold videre til semifinalerne, hvor der spilles én enkelt kamp for at finde frem til de to finalister.

Det var lidt om reglerne, nu til det, som for nogen, er det mest interessante, nemlig:

Hvad tjener vi på at deltage i den indiske liga?
Via linket herunder kan man se hvad hver enkelt spiller et blevet købt for under auktionen tilbage i oktober:
http://www.sportstarlive.com/badminton/live-pbl-auction/article19827740.ece

Christinna: 4.200.000 INR svarende til ca. 410.000 danske kroner
Kamilla: 3.500.000 INR svarende til ca. 340.000 danske kroner

Spiller vi kun for pengenes skyld?
Vi har et stramt program med mange turneringer, og derfor kræver deltagelse i denne form for liga også at der er en god økonomisk gevinst ved at være med. Havde der ikke været det, ville det give bedre mening at blive hjemme i Danmark og forberede os til de kommende Super Serie turneringer. Så ja, pengene har en stor betydning. Når det så er sagt, så er det også fedt at være med til noget andet end de sædvanelige super series, som vi spiller hele året rundt. Her i den indiske liga bliver vi sat sammen med forskellige makkere, møder en masse søde mennesker, prøver at træne med forskellige nationaliteter og har det sjovt på kryds og tværs af holdene.

Det var alt fra Delhi i denne omgang. Næste stop er Lucknow, Christinnas hjemmebane 🙂
Derefter går turen til Chennai hvor de sidste grundspilskampe skal spilles.
Hyderabad er derefter vært for de 2 semifinaler og finalen.

Efter vores 4 uger i Indien starter Super Serie sæsonen 2018. Vi rejser derfor direkte fra Indien til Malaysia, Indonesien og retur til Inden igen, da de også har en Super Serie i denne omgang.

Du kan følge med i ligaen er: http://www.pbl-india.com
– og her kan du se kampene live: http://www.hotstar.com/sports/badminton