was successfully added to your cart.

Samarbejdspartnere

Ambassadører for Lykkeliga

For lidt over en måned siden kontaktede Rikke Nielsen os og spurgte om vi kunne tænke os at være ambassadører for Lykkeliga. Nogle forespørgsler er bare nemmere at svare på end andre, faktisk føler vi os stolte over at vi er blevet spurgt, for hvem vil ikke gerne være ambassadør for så fantastisk et projekt!
Vi mødtes med Rikke i Aalborg på vores favorit kaffebar og vi snakkede løs, både om badminton og håndbold, men mest af alt Lykkeliga og det store stævne som lå lige rundt om hjørnet, nemlig LykkeCup. LykkeCup slutter sæsonen af med 276 deltagende håndboldstjerner og efterfølgende gallafest. 

LykkeCup blev afholdt i lørdags og vi var med i Aalborg til at skyde stævnet i gang.
Når vi er til turneringer er der kun en enkelt af dem som starter med indmarch, og det er OL – de olympiske lege. Vi ved hvor stort det er at gå indmarch for sit land eller hold, og i lørdags kom de følelser op i os begge to igen.
LykkeCup startede med indmarch, hvor vi sammen med de andre ambassadører gik først ind efterfulgt af alle de 27 deltagende hold.
Publikum i hallen rejste sig op og klappede alle hold ind på fornemste vis.
Det er lang tid siden at vi har set så mange glade og stolte børn kommer marcherende ind i hallen. Der var gåsehud på armene og det var et meget rørende øjeblik.
Alle deltagere i LykkeCup er udviklingshandicappede, og i mange håndboldklubber har de svært ved at passe ind på det ‘normale’ hold. Lykkeliga har sammen med utrolig mange ildsjæle rundt omkring i Danmark gjort det muligt at skabe håndboldhold hvor ALLE passer ind. I lørdags var stjernerne de 276 håndboldspillere, og det var en stor dag. 

Tak til Lykkeliga, Rikke Nielsen og Mikael Espensen for at vi må være ambassadører.  Vi glæder os til flere gode oplevelser med jer, og selvom vi er et par badminton-tosser håber vi meget at vi må prøve at være med i en håndboldkamp i nærmeste fremtid 😉

LykkeLiga gør mennesker lykkeligere!