was successfully added to your cart.

Rytter Juhl Pedersen

“Jamen hvad laver du så nu?”

By 11. september 2018 No Comments

“Jamen hvad laver du så nu?”

Det spørgsmål får jeg ofte når jeg møder mennesker jeg ikke har set i et stykke tid, og derfor denne lille “blog” eller hvad man nu kalder det. Det er vel bare en nyhed på vores hjemmeside 🙂

Siden All England har jeg ikke deltaget i en normalt træning i Brøndby, da jeg tidligt har taget meget hensyn til baby inde i maven.
Der er nok nogle eksperter som mener at jeg sagtens kunne hoppe rundt nede i hallen, men Christinna og jeg tog hurtigt et valg om at passe på mig, nu der lå en positiv graviditetstest foran os. Så det betyder også at Christinna slæber alle vores indkøbsposer op på 3. sal – det må jeg nyde så længe det vare 🙂

Det jeg nu får tiden til at gå med, er måske for nogen lidt kedelig, men der er det ikke heldigvis ikke for mig.
4 ud af 5 dage i løbet af ugen tager jeg med Christinna til Brøndby. Når Christinna træner i hallen går jeg i styrketræningslokalet og laver de styrkeøvelser som passer i niveau. Grunden til jeg træner er at holde krop og ikke mindst mit hoved friskt. Det giver mig energi at starte dagen med at komme i gang, så det vil jeg fortsætte med så længe jeg kan.
Kvalme og utilpashed er jeg heldigvis ikke ramt af, så det er indtil videre “nemt” at være gravid. 

De næste par uger skal jeg på farten. Først skal jeg et par dage til Tokyo hvor jeg skal deltage i en business event sammen med Badminton Danmark. Samtidig håber jeg naturligvis at jeg skal se nogle danske spillere i aktion i løbet af weekenden under Yonex Japan Open.
Efter weekenden i Tokyo tager jeg til Changzhou i Kina hvor den næste World Tour turnering bliver spillet. Der skal jeg selvfølgelig støtte Christinna og Mathias så meget som muligt under turneringen. I Kina skal jeg lave endnu en event, denne gang for en af Badminton Danmarks sponsorer. Sidste uge på turen går til Seoul hvor Korea Open bliver spillet. Det bliver forhåbentlig et par fede uger som jeg glæder mig rigtig meget til.
Når vi så er hjemme igen er det godt 3 måneder til termin, så tiden går pludselig dejlig hurtigt 🙂 

Kamilla