was successfully added to your cart.

Damedoublen

Vi er klar til at rejse ud i verden – alle 3

By 25. januar 2019 No Comments

Normalt når vi rammer januar måned står den på turneringer i Asien. Malaysia Masters og Indonesien Masters. I år er det uden os.

2019 er startet en smule anderledes må man sige😊 d. 5 januar kom lille Molly til verden, og vi er nu en lille familie på 3. Vi fødte på Hvidovre hospital og havde en fantastisk oplevelse med hele personalet derude, specielt to jordemødre; Katja som har fulgt os graviditeten igennem og Nina som var ved vores side da Molly kom d. 5.
Det betyder altså meget at have gode mennesker omkring sig når man skal igennem en fødsel. Tak for det!

Nu har vi været 3 i snart 3 uger og vi nyder den nye tilværelse. Christinna holder godt gang i træningen. Før vi får set os om er der nemlig turneringer igen. Vi har lige bestil billetter til Barcelona hvor den næste internationale turnering for Christinna og Mathias spilles. Lidt anderledes at bestille flybilletter når der også lige skal bookes til et spædbarn😁 Efter Spanien er næste turnering All England. Vi glæder os helt vildt til vi skal tilbage til Birmingham og mærke stemningen sammen. Tænk at vi virkelig vandt sidste år😁

Efter de to turneringer i Europa står den på en 3-ugers tur til Asien hvor vi alle 3 skal med. Det bliver så dejligt at rejse sammen og vi glæder os helt vildt.
Mange spørger om jeg skal tilbage på banen igen, og svaret er at jeg endnu ikke har taget stilling til det. En fødsel er hård ved kroppen og nu skal jeg have tid til at komme mig. Når kroppen igen er sig selv må jeg mærke efter hvor jeg står i forhold til badminton.

Tak for alle de søde hilsner Molly og vi har fået de seneste dage. Det er jo helt vildt at mærke al den kærlighed.

Love
Molly, Christinna og Kamilla💜