was successfully added to your cart.

Rytter Juhl PedersenUncategorized @da

Tilbage til Nordjylland :-)

Nu er det godt 4 måneder siden Molly kom til verden og 8 uger siden at Christinna meddelte at hun ville trække stikket med international badminton.
På de uger er der sket rigtig meget for vores lille familie. Vi har nemlig rykket teltpælene op i København og flyttet til Aalborg! Vi har i mange år været enige om at vi gerne ville flytte tilbage til det nordjyske når vores internationale badmintonkarriere var slut, og med en næsten færdig projektlejlighed i 9000 er der nu officielt blevet skiftet adresse på borger.dk😁

Mange har spurgt hvad vi nu skal bruge vores tid på, og det er jo ikke noget dumt spørgsmål når vi går fra en hverdag som professionel badmintonspillere med en international karriere.

Vores hverdag i dag indeholder heldigvis stadig en masse badminton. Vi træner dagligt i DGI-huset i Aalborg så vi sørger for at holde os skarpe og klar til den nye sæson. Vi har i sidste uge offentliggjort vores klubskifte. Så ligesom adressen er blevet nordjysk så er klubben det også. Vi bliver en del af Vendsyssel Elite Badminton og vi glæder os rigtig meget til at blive en del af Nordjyllands flagskib.
For mit vedkommende handler det om at få kroppen tilbage efter graviditeten, hvilket er en hård kamp, men en kamp jeg er indstillet på og som Christinna hjælper mig med. Det betyder rigtig meget, at vi begge to skal afsted til træning og vi på den måde kan presse hinanden.
Jeg nyder at være tilbage på banen hvor de klassiske øvelser som bagbane, mellembane og ‘pres fra net’ er nogle af de træningsøvelser som bliver kørt igennem.
Udover badmintontræningen styrketræner vi også. Det har altid været vigtigt for os og er måske endnu mere vigtigt nu efter min graviditet + at vi godt ved at dåbsattesten afslører at vi ikke længere er i starten af tyverne. MEN vi kæmper det bedste vi kan!Muskelmassen skal øges stille og roligt, men styrketræningen skal også være med til at undgå skader når sæsonen starter op. Til sidst er vi også begyndt til “Mor i form”, også i DGI huset i Nordkraft. Her mødes vi med en masse andre mødre som også gerne vil i form efter en graviditet. Det er vildt hyggeligt med baby’er kravlende rundt mellem os.

Når vi ikke træner badminton har vi arbejdet for at få vores nye lejlighed til at stå snor lige her i Aalborg, og det er vi snart i mål med. Inden længe kommer der lidt billeder af det endelig resultat på Instagram.
Og så var der også lige en lejlighed i Valby som skulle sælges og tømmes. Og så lige en barnedåb for Molly oven i hatten, så vi keder os ikke 🙂

/Kamilla