Badmintoncamp

Vi laver løbende badmintoncamps rundt omkring i landet. Læs vores tanker om projektet her:
Tanken bag dette projekt er, at vi vil være med til at give unge badmintonspillere en unik, anderledes og forhåbentlig uforglemmelig oplevelse sammen med os.
Grunden til at vi starter dette projekt op mens vi stadig spiller på fuld tid er, at vi gerne vil give unge talenter mulighed for at blive trænet af top professionelle badmintonspillere. På den måde får alle som har lyst til at være en del af vores træning, chancen for at komme helt tæt på den verden, som ellers kan være svær at blive en del af. Da vi stadig selv rejser verden rundt til store turneringer og mesterskaber, er vores kalender i perioder tæt pakket, hvorfor det i starten bliver mindre træningssamlinger. Vi er to piger som skal stå i spidsen for dette badmintonprojekt men vi kan garantere, at vi også ved hvordan drenge skal trænes. Vi træner dagligt sammen med drengene inde på landsholdtræningen, så derfor kender vi alt til både træningsøvelser og intensitet.
Vi håber vi har vækket din interesset – så hvis du vil trænes af to af verdens bedste badmintonspillere, skal du holde øje med denne side samt vores Facebook + Instagram. 
Næste camp er endnu ikke planlagt