Book os

Når vi ikke selv rejser rundt i verden og spiller turneringer, kan vi rigtig godt lide at komme på besøg rundt i de danske klubber og lave træningsarrangementer. Et træningsarrangement kan være meget varierende afhængig af hvad I som klub har af ønsker. Det kan være alt lige fra en-til-en træning, fælles klubtræning eller foredrag om livet som professionel badmintonspiller.
Skal din klub have besøg af os, så skriv endelig til os og vi kan aftale nærmere.

Udover klubarrangementer i badmintonklubber tager vi også rundt og holder foredrag hos virksomheder. Vores foredrag tager udgangspunkt i vindermentalitet, samarbejde og motivation, så hvis dine medarbejdere skal have en anderledes oplevelse, så skriv til os:

info@rytterjuhlpedersen.dk

Udtalelse fra FOF Aalborg:
“Et meget positivt, indlevende og hudløst ærligt foredrag – der var en behagelig stemning blandt publikum, og Christinna og Kamilla nåede ud til alle med deres positive og glade væremåder.”

Udtalelse fra Hammel GF Badminton: 
“Veltilrettelagt og gennemført program og super engagement og imødekommenhed fra Kamilla og Christinna. Både de ungdomsspillere, som blev trænet, og publikum og spillere i opvisningskampen fik en fantastisk oplevelse. Et besøg kan helt klart anbefales.”

Køb “Det unikke makkerskab”

 

Det unikke makkerskab

Mulighed 1 – MobilePay:

  1. Lav en MobilePay overførsel til følgende nummer: 31 48 76 55
  2. Send derefter en mail til info@rytterjuhlpedersen.dk med dit fulde navn samt adresse
    Oplys om du ønsker bogen signeret

Mulighed 2 – Bankoverførsel:

  1. Overfør beløbet til reg: 9070 konto: 1627804470
    Oplys dit fulde navn
  2. Send derefter en mail til info@rytterjuhlpedersen.dk med dit fulde navn, adresse samt mobilnummer
    Oplys om du ønsker bogen signeret

PRIS:
Pris for bogen:  240,00,-
Fragt til hjemmelevering: 40,00,-
Total 280,00 DKKOBS!

Vi rejser til All England mandag d. 12. marts, og er i væk frem til mandag d. 19 marts . Derfor er det ikke muligt at købe og få sendt et signeret eksemplar i den uge.