Book os

Når vi ikke selv rejser rundt i verden og spiller turneringer, kan vi rigtig godt lide at komme på besøg rundt i de danske klubber og lave træningsarrangementer. Et træningsarrangement kan være meget varierende afhængig af hvad I som klub har af ønsker. Det kan være alt lige fra en-til-en træning, fælles klubtræning eller foredrag om livet som professionel badmintonspiller.
Skal din klub have besøg af os, så skriv endelig til os og vi kan aftale nærmere.

Udover klubarrangementer i badmintonklubber tager vi også rundt og holder foredrag hos virksomheder. Vores foredrag tager udgangspunkt i vindermentalitet, samarbejde og motivation, så hvis dine medarbejdere skal have en anderledes oplevelse, så skriv til os:

info@rytterjuhlpedersen.dk

Udtalelse fra Danmarks Idrætsforbund:
To gange – i vidt forskellige sammenhænge – har vi haft fornøjelsen af Kamilla og Christinna som foredragsholdere.
Begge gange har vi oplevet en meget personlig, reflekteret og vedkommende fortælling om deres samspil såvel på banen som privat, og præsenteret med en god portion humor, spænding og engagement, der fastholdere tilhørerne. De deler ud af sig selv, og gør os klogere på udfordringerne i forhold til at skulle præstere optimalt.
Duoen giver sig tid til at drøfte indholdet af foredraget i planlægningsfasen, ligesom de på dagen giver deltagerne mulighed for at få svar på spørgsmål. De har udvist stor forståelse for målgruppen samt indlevelse i arrangements formål.
November 2018

Udtalelse fra FOF Aalborg:
“Et meget positivt, indlevende og hudløst ærligt foredrag – der var en behagelig stemning blandt publikum, og Christinna og Kamilla nåede ud til alle med deres positive og glade væremåder.”
April 2018

Udtalelse fra Hammel GF Badminton: 
“Veltilrettelagt og gennemført program og super engagement og imødekommenhed fra Kamilla og Christinna. Både de ungdomsspillere, som blev trænet, og publikum og spillere i opvisningskampen fik en fantastisk oplevelse. Et besøg kan helt klart anbefales.”
Februar 2018

Køb “Det unikke makkerskab”

 

Send en mail til info@rytterjuhlpedersen.dk, og vi skriver tilbage dig hvordan du kan købe en signeret bog.